5 enkle trinn for å selge bilen din!

GRATIS raskt og problemfritt!

Norges største Bilauksjon relanserer vår tidligere salgssuksess av salg av biler på vår auksjon for alle i Norge!

Tilbudet er rettet mot private, staten, NAV, namsfogder, advokater/bobestyrere, finansiering/inkassoselskaper, banker og næringslivet generelt.

Oslo Bilauksjon overtar alt ansvar for hele salgsprosessen, oppgjør, reklamasjon og garantiperiode etter salget. Vi markedsfører bilen på Norges største markedsplass (finn.no) for salg av biler og selger den på Norges største Bilauksjon!

Ved rammeavtaler og salg av flere kjøretøy kan Oslo Bilauksjon tilby spesielle arbeidsavtaler salg og lagring etter ønske over hele landet.

Enkeltpersoner må registrere bilen på vår nettside, ta noen bilder og utføre en Bruktbiltest på et godkjent bilverksted som sendes oss på nett, når formalitene er i orden så ordner Oslo Bilauksjon alt rundt salget og oppgjør. Oslo Bilauksjon hjelper til med hele prosessen. Bilen henter kjøper direkte hos selger når oppgjør er foretatt og salgsoppgjøret blir sent direkte på konto.

Genialt enkelt og problemfritt for alle selgere som ikke ønsker å slite med telefoner, prøvekjøring, pruting og garantiansvar som følger av loven mellom private selgere og kjøpere.

Hvis årsavgiften er betalt er hele salgsprosessen GRATIS bortsett fra bruktbiltesten som betales av selger direkte hos bilverkstedet, den er uansett kjekk å ha.

Er det noe ved registreringen du lurer på så ring oss direkte på 2210 9000 eller ved e post på: post@oslobilauksjon.no

Vi gleder oss til å selge bilen din :-)